+ Aanhangerdieven aangehouden

Geplaatst op 19 mei 2010, om 15:49 uur

HARDERWIJK – De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag 19 mei drie jongemannen uit Ermelo aangehouden op de Lorentzstraat in Harderwijk. Zij worden verdacht van diefstal van een aanhangwagen.

Surveillerende agenten zagen omstreeks 00.40 uur een auto met aanhangwagen rijden op de Fahrenheitstraat in Harderwijk. De aanhangwagen viel op omdat deze niet verlicht was en geen kentekenplaat had. Hierop hebben de agenten de bestuurder staande gehouden. Bij controle bleek de aanhangwagen van diefstal afkomstig te zijn. De bestuurder (22) en twee inzittenden (18 en 22 jaar) zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor en onderzoek. De politie maakt proces-verbaal op.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Politie onderzoekt mishandeling

ELSPEET – De politie onderzoekt een incident waarbij op dinsdag 18 mei in Elspeet een man van middelbare leeftijd is aangehouden op verdenking van mishandeling van twee buurtbewoners.

De politie kreeg omstreeks 10.05 uur een melding. De verdachte zou twee plaatsgenoten geslagen hebben met een plastic buis. Hierbij liepen ze lichte verwondingen op. Aanleiding van het incident was irritatie over parkeergedrag. De politie kwam ter plaatse en heeft de  verdachte in zijn woning aanhouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor. De politie maakt proces-verbaal op.