+ Auto in vijver geduwd - GelreNieuws.nl

+ Auto in vijver geduwd

Geplaatst op 7 mei 2010, om 16:54 uur

WARNSVELD – In de nacht van woensdag op donderdag 6 mei is er aan de Vordensebinnenweg in Warnsveld een geparkeerde auto vermoedelijk in de vijver geduwd.

De auto stond niet afgesloten geparkeerd in de richting van de vijver. Op donderdagochtend zag de eigenaar dat de auto in de vijver lag.  De politie is op zoek naar getuigen die ’s nachts iets of iemand hebben gezien vlakbij de auto, of mogelijk elders in de buurt ’s nachts iets is opgevallen. De politie denkt daarbij ook aan baldadig gedrag. Men kan contact opnemen met de politie via 0900 8844.

Rijbewijs beschonken snorfietser ingevorderd

ZUTPHEN – De politie heeft op donderdagavond 6 april op het Stationsplein in Zutphen een 20-jarige man uit Zutphen aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.

De politie zag de man omstreeks 21:45 uur rijden op zijn snorfiets. De man was aan het stunten op zijn achterwiel. Tijdens een routinecontrole bleek dat de beginnend bestuurder onder invloed was van alcohol. Hierop is hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor een blaastest. Hier blies hij 1,1 promille. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt en het rijbewijs van de man is ingevorderd.

Aanhouding na winkeldiefstal

BRUMMEN – De politie heeft op donderdag 6 mei op de Ambachtstraat in Brummen een 51-jarige vrouw uit Rheden aangehouden voor het plegen van winkeldiefstal uit een drogisterij.

De vrouw werd omstreeks 10:40 uur aangehouden nadat personeel had gezien dat zij onder meer drie tubes kleefpasta in haar tas stopte. De vrouw wilde naar buiten lopen met de onbetaalde artikelen in haar tas. Hierop werd zij aangesproken door een personeelslid.

Hierop is de politie gebeld waarna zij buiten kon worden aangehouden. De vrouw is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt en de vrouw krijgt een boete opgelegd.

Scooters opengebroken

TWELLO – In de nacht van zaterdag op zondag 2 mei is zijn de opbergvakken van twee geparkeerde scooters open gebroken.

De scooters stonden geparkeerd op het Barteldplein in Twello.  Men heeft tussen 23:15 uur en 00:30 uur de opbergvakjes van de scooters opengebroken en onder meer een handtas meegenomen.  De politie onderzoek de inbraken en vraagt getuigen zich te melden bij de politie via 0900 8844.