Kinderen benaderd door onbekende man - GelreNieuws.nl

Kinderen benaderd door onbekende man

Geplaatst op 7 mei 2010, om 17:21 uur

ZUTPHEN/WARNSVELD – De politie onderzoekt een viertal meldingen waarbij jonge kinderen tussen de 8 en 12 jaar in Warnsveld en Zutphen werden benaderd door een onbekende man, die hen vermoedelijke pornografische foto’s liet zien en in een ander geval snoepgoed aanbood.

De politie sluit niet uit, dat het om dezelfde man gaat en vraagt ouders alert te zijn en bij een verdachte situatie de politie te informeren.

De incidenten vonden plaats tussen 18 maart en 1 mei jl. op het Oostveensepad in Zutphen, nabij een paardenwei, een speeltuintje aan de van Essenstraat in Zutphen, het Veldesebos in Warnsveld en een speeltuintje bij de Lammerhof in Warnsveld.

De politie heeft van de ouders aangiften opgenomen en in alle gevallen een buurtonderzoek gehouden. Het zou gaan om een oudere man, met kort golvend grijs haar. In één geval droeg hij een zonnebril. De man verplaatst zich op een fiets.

De politie is op zoek naar tips en getuigen. Degenen die meer duidelijkheid over de man hebben, wordt gevraagd te bellen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.