+ Fietsster gewond bij botsing vrachtauto in Putten - GelreNieuws.nl

+ Fietsster gewond bij botsing vrachtauto in Putten

Geplaatst op 8 mei 2010, om 14:15 uur

PUTTEN – Een 46-jarige fietsster uit Putten is vrijdagmiddag 7 mei licht gewond geraakt nadat zij tegen de zijkant van een rijdende vrachtauto terecht kwam en viel. De vrouw liep een hersenschudding op.

Het ongeval gebeurde rond 14:20 uur. De fietsster reed over de Enkweg in Putten richting de Voorthuizerstraat. Een 57-jarige vrachtautochauffeur uit Warnsveld reed in dezelfde richting. Toen de chauffeur de fietsster passeerde botste de vrouw door onbekende oorzaak tegen de zijkant van de vrachtauto. Zij kwam hierdoor ten val en raakte licht gewond. De vrouw werd ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld.

Automobilist onder invloed

NUNSPEET – In de nacht van vrijdag op zaterdag 8 mei heeft de politie een 62-jarige automobilist uit Nunspeet aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.

De man werd rond 00:20 uur staande gehouden aan het Ilexplein in Nunspeet. De automobilist trok de aandacht van de agenten omdat hij erg hard over de Oosterlaan reed. Uit een blaastest op straat bleek dat de man onder invloed was. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar de man een promillage blies van 1.2. De automobilist kreeg een bekeuring en een rijverbod.

Inbraak elektronicazaak

PUTTEN – Op vrijdagavond 7 mei is er ingebroken in een elektronicazaak aan de Nijverheidsweg in Putten. De inbrekers werden op heterdaad betrapt maar wisten te ontkomen. Wat er precies is weggenomen is nog niet bekend.

De politie ontving rond 23:00 uur een melding van inbraak. Er zouden meerdere personen bij de inbraak betrokken zijn. Meerdere politie-eenheden gingen ter plaatse en zagen twee voertuigen voor het pand staan. Toen de agenten bij het pand kwamen sloegen de inbrekers op de vlucht. Tijdens de achtervolging wisten de zij te ontkomen. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844.