Automobiliste (21) zwaargewond bij ongeval in Laren

Geplaatst op 22 mei 2010, om 10:13 uur


LAREN (G.)
– Bij een aanrijding tussen een tractor met aanhanger en een personenauto op de Buisweerdweg in het Gelderse Laren is zaterdagochtend een 21-jarige automobiliste uit Goor zwaargewond geraakt.

De aanrijding vond kort voor 8 uur plaats. De automobiliste reed vanuit de richting van Laren en kwam frontaal in botsing met een tegemoetkomende tractor met aanhanger. Vermoedelijk is de vrouw met haar auto in de berm terecht gekomen en heeft ze tegen gestuurd waardoor zij de macht over het stuur verloor. De auto kwam klem te zitten onder de tractor en werd enkele meters meegesleurd. Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, kwamen ter plaatse. De vrouw werd met ernstig letsel per traumahelikopter naar het ziekenhuis in Enschede vervoerd.

De bestuurder van de tractor kwam met de schik vrij. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. De Buisweerdweg is naar verwachting nog de gehele ochtend afgesloten vanwege de berging van het autowrak en de 12 ton zware tractor. Beiden raakten zwaar beschadigd.

Video: