+ Bewoner woning Apeldoorn thuis overvallen - GelreNieuws.nl

+ Bewoner woning Apeldoorn thuis overvallen

Geplaatst op 4 mei 2010, om 18:57 uur

APELDOORN – Op woensdagavond 28 april is een 50-jarige Apeldoorner in zijn woning aan De Visserstraat in Apeldoorn overvallen door twee mannen.

Er werd omstreeks 22:30 uur aangebeld bij de man. Hij deed open en twee mannen drongen de woning binnen. De man werd bedreigd, vermoedelijk met een vuurwapen. Hij moest zijn pincode afgeven. Zijn pinpas werd gestolen waarna men geld van de rekening heeft gehaald.

Een van de mannen was ongeveer 1 meter 80 lang en droeg een muts. Hij droeg licht bruine leren handschoenen.

De politie doet onderzoek en vraagt mensen die iets gezien of gehoord hebben dat in verband kan worden gebracht met de overval contact op te nemen met de politie via 0900 8844.

Man in gestolen auto aangehouden

BEEKBERGEN – De politie heeft op maandagmorgen 3 mei op de Loenenseweg in Beekbergen een 20-jarige man uit Enschede aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Bij nader onderzoek bleek dat hij de auto, waarin hij werd aangetroffen, gestolen had.

De politie hield de man omstreeks 08:30 uur aan. Hij werd op het fietspad slapend achter het stuur aangetroffen en rook naar alcohol. Daarop is hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor een blaastest. Op het bureau verklaarde de man de auto gestolen te hebben in Hengelo (O) en niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. De man is ingesloten voor nader onderzoek. De politie maakt proces-verbaal op.