+ Drietal aangehouden voor vernieling auto’s - GelreNieuws.nl

+ Drietal aangehouden voor vernieling auto’s

Geplaatst op 9 mei 2010, om 18:14 uur

ZUTPHEN – In de nacht van zaterdag op zondag 9 mei heeft de politie drie jongens uit Zutphen aangehouden voor vernieling van meerdere auto’s.
De politie ontving rond 01:45 uur een melding van vernieling. Een oplettende getuige belde de politie nadat hij zag dat een groepje jongeren meerdere auto’s vernielden. Ter plaatse troffen de agenten de groep aan. Op basis van het signalement konden drie jongens (18-, 19-, en 20 jaar) worden aangehouden. Er bleken zeker drie auto’s vernield te zijn. Het drietal werd overgebracht naar het politiebureau en zijn voor nader verhoor ingesloten. De politie heeft de vernielingen in onderzoek.

Man aangehouden voor poging inbraak

WINTERSWIJK – In de nacht van zaterdag op zondag 9 mei heeft de politie een 19-jarige man uit Winterswijk aangehouden voor poging inbraak.

De politie ontving de melding rond 02:45 uur. Een man probeerde in te breken in een Bloemenzaak aan de Eelinkstraat in Winterswijk. Ter plaatse troffen de agenten de man aan. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De man is ingesloten voor nader verhoor. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Inbraak in horecagelegenheid

GAANDEREN – Op zaterdagmorgen 8 mei is er ingebroken in een horecagelegenheid aan de Rijksweg in Gaanderen. Er is onder andere geld weggenomen.

Men is binnengekomen door een deur open te breken. De politie heeft de inbraak in onderzoek.

Rijbewijs kwijt

WEHL – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 9 mei een 46-jarige automobilist uit Valkenswaard aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.

De man werd rond 02:50 uur aan de Mgr Hendriksenstraat in Wehl gecontroleerd. Uit een blaastest op straat bleek dat hij onder invloed was. De automobilist werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij een promillage blies van 1.4. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd. De politie maakt proces-verbaal op.

Winkeldief aangehouden

DOETINCHEM – Op zaterdagmiddag 8 mei heeft de politie een 23-jarige man uit Doetinchem verhoord over een winkeldiefstal. De man werd betrapt door winkelpersoneel toen hij een tas wegnam uit een kledingzaak aan de Veentjes in Doetinchem.

Het winkelpersoneel zag de diefstal en alarmeerde de politie. De politie kwam ter plaatse en heeft de man aangehouden. Hij is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. De politie maakt proces-verbaal bij.

Duo aangehouden voor mishandeling

RUURLO – De politie onderzoekt een incident waarbij een 23-jarige jongen uit de gemeente Bronckhorst geslagen is. Het incident heeft zich in de nacht van zaterdag op zondag 9 mei voorgedaan en twee jongemannen uit de gemeente Berkelland zijn aangehouden.

De politie ontving rond 00:30 uur de melding. De 23-jarige jongen zou aan het Julianaplein geslagen zijn door de twee jongens (17- en 24- jaar). De politie kwam ter plaatse en heeft het duo korte tijd later aangehouden. De jongemannen zijn overgebracht naar het politiebureau en werden voor nader verhoor ingesloten. De politie heeft de exacte aanleiding in onderzoek.

Diefstal uit woning

ZUTPHEN – Op zaterdagmiddag 8 mei is er onder andere een spelcomputer gestolen vanuit een woning aan de Elshorststraat in Zutphen.

Hoe men precies is binnengekomen is nog onbekend. De politie heeft de diefstal in onderzoek.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com