+ Duo aangehouden na schennispleging op naaktstrand - GelreNieuws.nl

+ Duo aangehouden na schennispleging op naaktstrand

Geplaatst op 6 mei 2010, om 14:07 uur

WINTERSWIJK – De politie heeft op woensdagmiddag 5 mei twee mannen, van 31 en 61 jaar oud, aangehouden voor openbare schennispleging bij het naaktstrand aan de Meddoseweg in Winterswijk.

Een agent was in de omgeving van het strand aan het surveilleren naar aanleiding van meerdere klachten over openbare schennispleging op deze locatie. De politieman stuitte rond 14:15 op het duo, terwijl ze in het openbaar en in het zicht elkaar betastten. De twee mannen zijn aangehouden,  naar het politiebureau gebracht en na verhoor heengezonden. De politie maakt proces-verbaal op.

Diefstal uit bestelauto

DOETINCHEM – In de nacht van woensdag op donderdag 6 mei is er ingebroken in een bestelauto die geparkeerd stond aan de Zuivelweg in Doetinchem. Er zijn diverse elektrische gereedschappen buitgemaakt.

De politie kreeg omstreeks 05.20 uur melding van de inbraak. Men is de bestelauto binnengekomen door een raam te forceren. Er zijn onder andere diverse elektrische gereedschappen, zoals een accuboormachine en zaagmachine, meegenomen. De politie heeft de diefstal in onderzoek.

Vernieling en diefstal uit betaalautomaten wassstraat

GROENLO – In de nacht van dinsdag op woensdag 5 mei zijn er verschillende betaalautomaten bij een wasstraat aan de Ruurloseweg in Groenlo vernield en is er een geldbedrag buitgemaakt.

Werknemers ontdekten woensdagochtend dat verschillende betaalautomaten van de wasstraat vernield waren. Ook was er een geldbedrag uit de betaalautomaten gestolen. De politie heeft de vernieling en diefstal in onderzoek.

Sigaretten buit bij inbraak supermarkt

DOETINCHEM – In de nacht van woensdag op donderdag 6 mei is er ingebroken in een supermarkt aan de Rozengaardseweg in Doetinchem.

De politie kreeg omstreeks 03.10 uur melding van de inbraak. Men is het pand binnengekomen door een ruit te forceren. Er zijn onder meer sigaretten buitgemaakt. De politie onderzoekt de inbraak.