+ Inbreker in Baak aangehouden - GelreNieuws        

+ Inbreker in Baak aangehouden

Geplaatst op 2 mei 2010, om 13:58 uur

BAAK – De politie heeft zaterdagavond 1 mei een 22-jarige inwoner van Vorden aangehouden op verdenking van inbraak in een woning aan de Vordenseweg in Baak.

De man werd omstreeks 23.30 uur aangehouden nadat een getuige bij de politie had gemeld dat vermoedelijk werd ingebroken in een in aanbouwzijnde woning aan de Vordenseweg in Baak. Agenten die ter plaatse gingen troffen in de buurt van de woning de 22-jarige man aan. In de auto van de man werden diverse inbrekerswerktuigen aangetroffen. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor.

Vernielers autospiegel aangehouden

DOETINCHEM – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 2 mei op de Berkelaarlaan in Doetinchem twee 25-jarige inwoners van Gaanderen aangehouden op verdenking van vernieling van een autospiegel.

Een getuige meldde omstreeks 01.30 uur dat de twee mannen op de Berkelaarlaan in Doetinchem de spiegel van een auto vernielden. De twee mannen konden worden aangehouden en zijn overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor. De politie maakt proces-verbaal op.

Rijbewijs beschonken beginnend bestuurder ingevorderd

RIETMOLEN – De politie heeft zondagochtend 2 mei op de Ravenhorst in Rietmolen een 20-jarige inwoner van de gemeente Berkelland aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.

Agenten hielden de man omstreeks 05.30 uur op de Ravenhorst staande voor een alcoholcontrole. Een blaastest ter plaatse wees uit dat de man onder invloed van alcohol was. Hierop is hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij een promillage van 1,7 blies. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van 11 uren. De politie maakt proces-verbaal op.