+ Kinderen betrokken bij ongeval Hattem - GelreNieuws.nl

+ Kinderen betrokken bij ongeval Hattem

Geplaatst op 7 mei 2010, om 16:48 uur

HATTEM – Een 9-jarig meisje en 7-jarig jongetje, beide uit Hattem, waren donderdag 6 mei betrokken bij een aanrijding met een personenauto op De Mate in Hattem. Het meisje is met beenletsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De jongen bleef ongedeerd.

De hulpdiensten kregen even voor 19:00 uur de melding van het ongeval. Een 41-jarige automobilist reed over De Mate in Hattem richting de Hollewand. Plotseling kwamen er achter een geparkeerde auto twee kinderen de straat op gerend. De automobilist kon een botsing niet voorkomen en beide kinderen raakte de auto. Alleen het meisje raakte gewond. Zij is met beenletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Politie zoekt getuige van aanrijding

NUNSPEET – De politie is op zoek naar de persoon die getuige is geweest van een aanrijding op de Ds. Martiniuslaan in Nunspeet op 17 april jl.  Hierbij is de veroorzaker tegen een geparkeerde auto aangereden en daarna doorgereden. De geparkeerde auto liep hierdoor schade op.

De getuige heeft een briefje achter gelaten voor de gedupeerde met het kenteken van de auto die doorreed. In het kader van het onderzoek naar het incident is de politie op zoek naar deze getuige. Hij of zij wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.