+ Motorrijders botsten in Gorssel

Geplaatst op 24 mei 2010, om 12:21 uur

GORSSEL – Op zondagmiddag 23 mei is een 42-jarige vrouw uit Zwolle licht gewond geraakt na een aanrijding tussen twee motorrijders. De vrouw was bijrijdster en raakte gewond aan haar elleboog en knie.

Het ongeval gebeurde rond 14:00 uur. Een groepje van vier motorrijders reed over de Zutphenseweg in Gorssel. Eén motorrijder remde af omdat hij even wilde stoppen. Dit werd door de motorrijder die achter hem reed te laat opgemerkt waardoor er een botsing ontstond. De motorrijder die achterop botste kwam ten val en zijn 42-jarige bijrijdster raakte gewond. Zij werd later aan haar verwondingen behandeld.

Gestolen auto botst tegen boom

TERWOLDE – In de nacht van zondag op maandag 24 mei heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden aan de Deventerweg in Terwolde. Een automobilist was tegen een boom aangereden. De automobilist en een inzittende sloegen vervolgens op de vlucht.

Een oplettende getuige zag het voorval rond 03:15 uur en alarmeerde de politie. Ter plaatse troffen de agenten de auto tegen de boom aan. De auto bleek van diefstal afkomstig te zijn. De agenten stelden een onderzoek in en zochten naar de twee mannen. Zij werden niet aangetroffen. De politie heeft de zaak in onderzoek.