Politie zoekt getuigen mishandeling Doetinchem - GelreNieuws.nl

Politie zoekt getuigen mishandeling Doetinchem

Geplaatst op 27 mei 2010, om 15:06 uur

DOETINCHEM – Op donderdagmiddag 20 mei is een 14-jarige jongen door een onbekende jongen mishandeld op de Varsseveldseweg in Doetinchem. De politie is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer fietste omstreeks 14.45 uur met twee vrienden over de Varsseveldseweg in Doetinchem. Op een gegeven moment fietsten drie onbekende jongens hen tegemoet en begonnen met schelden. Toen het slachtoffer en zijn vrienden doorfietsten, werden zij door de andere jongens ingehaald. Eén van hen duwde het slachtoffer van de fiets af en begon hem te slaan. Even later kwam er een scooterrijder voorbij die de onbekende jongen van het slachtoffer haalde. Hierna zijn alle betrokkenen hun eigen weggegaan.

Het signalement van de dader luidt als volgt: jongen van 15 á 16 jaar oud, ongeveer 1.80 meter lang en een breed postuur. De jongen heeft blond haar en droeg een lichtblauwe spijkerbroek met een T-shirt. De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen, in het bijzonder de scooterrijder, of tips. Men kan hiervoor contact op nemen met de politie via 0900-8844.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com