Motorrijder zwaar gewond bij ongeval - GelreNieuws        

Motorrijder zwaar gewond bij ongeval

Geplaatst op 27 mei 2010, om 11:06 uur


WARNSVELD
– Bij een ongeval op de Vordenseweg in Warnsveld is donderdagochtend 27 mei een 48-jarige motorrijder uit het Gelderse Hengelo zwaar gewond geraakt. De politie zoekt getuigen van het ongeval.

Het ongeval werd omstreeks 08.35 uur gemeld en had plaatsgevonden op de doorgaande weg Vorden-Warnsveld ter hoogte van de Dennendijk.

De motorrijder raakte bij het ongeval zwaar gewond en is, na te zijn gestabiliseerd, door de traumahelikopter meegenomen naar het ziekenhuis in Nijmegen. De bij de aanrijding betrokken 19-jarige Vordense automobiliste raakte niet gewond.

Uit een eerste onderzoek bestaat het vermoeden dat de motorrijder, komende uit de richting Vorden, de stapvoets rijdende auto voor hem te laat heeft opgemerkt. Deze auto reed stapvoets omdat er door wegwerkzaamheden een file was ontstaan. Na de botsing met de auto raakte de motorrijder een boom en raakte zwaar gewond.

De doorgaande weg is geruime tijd afgesloten geweest voor de hulpverlening en het onderzoek door de verkeersongevallendienst van de politie.

De politie doet een oproep aan getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren, zich te melden via 0900 – 8844.