+ Automobilist gewond bij botsing met boom in Didam

Geplaatst op 25 mei 2010, om 14:56 uur

DIDAM – Een 33-jarige automobilist uit Didam reed in de vroege ochtend van dinsdag 25 mei op de Foxheuvelstraat in Didam tegen een boom, nadat hij door onbekende oorzaak van de weg raakte. De man is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De hulpdiensten kregen omstreeks 06:00 uur de melding van het ongeval. Door onbekende oorzaak was de automobilist in een flauwe bocht van de weg geraakt en tegen een boom gereden. De man kwam uit de richting van Loil en reed in de richting van Zevenaar. Met behulp van de brandweer en het ambulancepersoneel is de Didammer uit zijn auto bevrijd. Met onbekend letsel is hij overgebracht naar het ziekenhuis.

Man geraakt door kogel luchtdrukgeweer

SILVOLDE – De politie is een onderzoek gestart naar een incident met een luchtdrukgeweer. Het incident deed zich zondagavond 23 mei in het centrum van Silvolde voor. Een 57-jarige man uit Enschede raakte bij het incident licht gewond.

De politie ontving de melding rond 22:00 uur. Er zou enkele keren, vermoedelijk met een luchtdrukgeweer, zijn geschoten in het centrum in Silvolde. Eén kogeltje raakte hierbij de 57-jarige man. Hij liep een lichte verwonding op aan zijn neus. De politie kwam ter plaatse en stelde een onderzoek in. Korte tijd later kon zij de identiteit van de vermoedelijke schutter vaststellen. Het ging om een minderjarige jongen. De verzorgers van de jongen werden hierop aangesproken. Er zal naar een passende strafmaatregel worden gezocht.