+ Politieauto in botsing onderweg naar ongeval

Geplaatst op 25 mei 2010, om 14:52 uur

DOETINCHEM – De politie onderzoekt een aanrijding tussen een 57-jarige automobilist uit Doetinchem en een politieauto. Het ongeluk gebeurde op maandag 24 mei op de Europaweg in Doetinchem toen de politieauto met optische- en geluidssignalen op weg was naar een andere aanrijding aan de Europaweg.

De hulpdiensten kregen omstreeks 11:45 uur de melding van een aanrijding tussen twee personenauto’s op de Europaweg waarbij een vrouw gewond zou zijn geraakt. Een politie-eenheid kreeg de melding en reed met optische- en geluidssignalen naar de plaats van het ongeval. Op het kruispunt van de Bedrijvenweg met de Europaweg ontstond een aanrijding met de auto van een 57-jarige Doetinchemmer. De 59-jarige passagier van de Doetinchemmer liep hierbij licht letsel op en is ter plaatse door het ambulancepersoneel behandeld. Beide voertuigen moesten worden weggesleept. De exacte toedracht van de aanrijding wordt onderzocht. Dit onderzoek wordt verricht door een ander, onafhankelijk politieteam.

Automobilist gewond bij aanrijding

DOETINCHEM – Een 45-jarige automobilist is maandagmorgen 24 mei gewond geraakt bij een aanrijding tussen twee personenauto’s. De vrouw is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 11:40 uur. Een 19-jarige automobilist uit Varsseveld stond op een tussenstrook bij de op- en afrit van de Rijksweg A18 voor de Europaweg. De man schoot door onbekende oorzaak naar voren de kruisende rijbaan op. Een 45-jarige automobilist uit ‘s- Heerenberg reed over deze weg en kon een aanrijding niet voorkomen. De vrouw raakte bij het ongeval gewond en is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De politie onderzoek de exacte toedracht van het ongeval. Het is nog onbekend hoe de 19-jarige automobilist naar voren schoot, mogelijk werd hij aangereden door een derde voertuig.