+ Politie zoekt getuigen mishandeling Ermelo

Geplaatst op 4 mei 2010, om 19:02 uur

ERMELO – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling in Ermelo. In de nacht van donderdag op vrijdag 30 april is op de Dirk Staalweg een 32-jarige man mishandeld. Hij hield hier letsel aan het hoofd aan over.

De man liep met een vriend op de Dirk Staalweg en werd aangehaald door twee meisjes. Deze begonnen tegen hem te schreeuwen. Later kwam er een jongen aanlopen uit de richting van de Hamburgerweg. Het slachtoffer sprak hem aan en kreeg toen een klap op het achterhoofd waardoor hij buiten bewustzijn raakte. Ook zijn vriend is bewusteloos geslagen. De twee zijn later op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gegaan waar hoofdletsel werd geconstateerd.

Het gaat om twee blanke meisjes van 1 meter 70 lang. Een van hen was blond. De ander heeft donker haar. Beiden zijn begin twintig.

De jongen is een blanke twintiger van ongeveer 1 meter 70 lang. Hij heeft zwarte stekeltjes en droeg een licht vest met capuchon. Die dag droeg hij een zilveren ketting.

De politie doet onderzoek en vraagt getuigen zich te melden via 0900 8844.

Politie zoekt beroofde vrouw

NUNSPEET – De politie is op zoek naar een vrouw die op zondagavond 2 mei beroofd is van haar handtas nabij het Oranjepark.

Via een getuige is bij de politie bekend geworden dat een vrouw zondagavond jl. van haar tas is beroofd. Er is tot nu toe nog geen aangifte binnengekomen.

De benadeelde wordt dringen verzocht contact op te nemen met de politie Nunspeet via 0900 8844. Ook eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie.