+ Spoor van graffiti door Zutphen

Geplaatst op 10 mei 2010, om 18:30 uur

ZUTPHEN – In de nacht van vrijdag op zaterdag 8 mei is op de Deventerweg in Zutphen een spoor van graffititekeningen achtergelaten.

In de straat zijn diverse gebouwen en garagedeuren met graffititeksten beklad. De politie doet onderzoek naar het vandalisme en vraagt mensen die iets gezien hebben dat in verband kan worden gebracht met het vandalisme contact op te nemen met de politie via 0900 8844.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Gereedschap buit bij diefstal uit schuur

WARNSVELD – Op zondagmiddag 9 mei is er ingebroken in een schuur aan de Vordenseweg in Warnsveld. Hierbij is onder meer kostbaar gereedschap buitgemaakt.

De inbraak is vermoedelijk tussen 09:30 uur en 15:00 uur gepleegd. Het slot van de schuurdeur is geforceerd waardoor men binnen kon komen.
De politie onderzoekt de inbraak.

Politie onderzoekt vandalisme bij kapel in Barchem

BARCHEM – Tussen zaterdagmiddag en zondagmorgen 9 mei is er ingebroken in de Kapel aan de Bergweg in Barchem. Hierbij is een brandblusser buitgemaakt die later is leeggespoten.

De diefstal heeft vermoedelijk tussen zaterdag 16:00 uur en zondag 08:30 uur plaatsgevonden. Er is een deur geforceerd om binnen te komen. Hier is een brandblusser gestolen die verderop is leeggespoten.

De politie doet onderzoek naar de diefstal en vraagt mensen die iets gezien hebben dat in verband kan worden gebracht met de diefstal contact op te nemen met de politie via 0900 8844.