Eerste Woodwall festival Zutphen druk bezocht

Geplaatst op 13 mei 2010, om 21:02 uur

ZUTPHEN – De eerste editie van het Zutphens popfestival Woodwall heeft meer dan 7500 bezoekers getrokken. Volgens de organisatie een groot succes.

De organisatie is erg tevreden over het verloop van de dag. ,,Het aantal bezoekers is ver boven verwachting. Voor een eerste keer is dit fantastisch, zeker voor herhaling vatbaar. Het evenement is zonder problemen verlopen,” aldus een woordvoerder. Ook het publiek sprak geen onvertogen woord. Ondanks dat het weer de bezoekers in de steek liet, een matige 10 graden op de thermometer en veel bewolking, zat de sfeer er goed in.

Om elf uur ’s ochtends werden de festiviteiten afgetrapt door de Zutphense band Woodstar. De verdere programmering was gevuld met een mix van pop, rock, reggae en hip hop, zodat een breed publiek werd getrokken. Naast de podiumacts, was er, voor de jongere, bezoekers ook het nodige vertier te vinden op een springkussen, een mini-skatebaan en een graffiti-wall. Hoofdacts van het festival waren Bertolf, Postman en Go Back To The Zoo.