+ Motorrijder gewond bij ongeval in Gorssel

Geplaatst op 13 mei 2010, om 12:15 uur

GORSSEL – Een 29-jarige motorrijder uit Gorssel is woensdagmorgen 12 mei gewond geraakt na een aanrijding met een 67-jarige automobilist. De motorrijder liep letsel aan zijn schouder op.

Het ongeval gebeurde rond 09:20 uur. Een 67-jarige automobiliste uit Eefde reed over de Deventerweg (N348) in Gorssel, zij kwam vanuit de richting Zutphen. Toen de automobiliste moest remmen merkte de motorrijder, die achter haar reed, dat te laat op. Hij kon niet meer tijdig remmen en botste achterop de automobiliste. De motorrijder raakte hierbij gewond en werd door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Inbraak bij horecagelegenheid

HARFSEN – In de nacht van dinsdag op woensdag 12 mei is er ingebroken bij een horecagelegenheid aan de Lochemseweg in Harfsen. Men heeft onder andere sigaretten weggenomen. Men is binnengekomen door een deur te forceren. De politie heeft de inbraak in onderzoek.

Woninginbraak

ZUTPHEN – Op maandag 10 mei is er ingebroken in een woning aan de Marsweg in Zutphen. Er is onder andere een spelcomputer weggenomen. Hoe men is binnengekomen is nog onbekend. De politie heeft de inbraak in onderzoek.

Bromfietser gewond bij aanrijding

TWELLO – Een 16-jarige bromfietser uit Twello is woensdagmiddag 12 mei gewond geraakt na een aanrijding met een automobilist. De jongeman liep letsel aan zijn voet op.

Het ongeval gebeurde rond 13:30 uur. Een 21-jarige automobilist uit Wilp wilde vanaf een perceel aan de H.W. Iordensweg de weg oprijden en zag hierbij de naderende bromfietser, die over deze weg reed, vermoedelijk over het hoofd. Er ontstond een aanrijding waarbij de bromfietser ten val kwam en gewond raakte aan zijn voet. De jongeman is door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Bewoonster betrapt sieradendief in huis

LAREN (G.) – Op woensdagmorgen 12 mei zijn er sieraden weggenomen vanuit een woning aan de Holterweg in Laren. Een bewoonster was in de woning tijdens de diefstal betrapte een onbekende vrouw. Deze vrouw is vervolgens ontkomen.

De politie ontving de melding rond 11:30 uur. De bewoonster betrapte een onbekende vrouw die in haar woning was. Deze vrouw wist te ontkomen. Een oplettende getuige zag het voorval en alarmeerde de politie. Mogelijk was er nog een tweede vrouw betrokken bij de diefstal. In de omgeving werd niemand meer aangetroffen. De politie heeft de diefstal in onderzoek.

Fietser gewond bij val

BARCHEM – Een 18-jarige fietser uit Ruurlo is in de nacht van woensdag op donderdag 13 mei gewond geraakt nadat hij met zijn fiets ten val kwam. Hij liep onder andere verwondingen op aan zijn gebit.

Het ongeval gebeurde rond 04:45 uur. De 18-jarige fietser reed over het fietspad langs de Lochemseweg in Barchem toen hij door onbekende oorzaak ten val kwam. De jongeman raakte hierbij gewond en werd door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Politie zoekt getuigen ongeval Empe

EMPE – Op woensdagmorgen 12 mei heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden aan de Rijksweg in Empe. Er raakte niemand gewond. De politie zoekt in verband met onderzoek naar de exacte toedracht naar getuigen.

Het ongeval gebeurde rond 11:00 uur. Een 19-jarige automobilist uit Empe reed over de Rijksweg, hij kwam vanuit Voorst en reed richting Empe/Zutphen. Ter hoogte van de spoorwegovergang nabij station Voorst/Empe kwam de automobilist in de berm terecht waardoor hij de controle over zijn voertuig verloor en uiteindelijk tegen de spoorboominstallatie tot stilstand kwam. De politie onderzoekt de exacte toedracht en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. In verband met het onderzoek is de politie specifiek op zoek naar de bestuurder van een roodkleurige personenauto met caravan die rond het tijdstip van het ongeval vanuit Empe/Zutphen over de Rijksweg reed. Ook deze bestuurder wordt verzocht te bellen met 0900-8844.