Onderzoek naar reeks auto-inbraken - GelreNieuws.nl

Onderzoek naar reeks auto-inbraken

Geplaatst op 9 juni 2010, om 20:11 uur

APELDOORN – De politie is een onderzoek gestart naar een aantal auto-inbraken in de periode tussen donderdag 3 juni en dinsdag 8 juni. In die tijd werd op verscheidene plekken in Apeldoorn ingebroken in auto’s.

In de nacht van donderdag op vrijdag 4 juni is er ingebroken in een auto aan de Juniperlaan. Hier werd op nog onbekend wijze een tasje ontvreemd uit een auto. Op maandag 7 juni tussen 14:00 uur en 21:00 uur is er ingebroken in een auto aan de Marchantstraat en de parkeergarage van het Marktplein. In beide gevallen werd een ruit geforceerd. Aan de Marchantstraat werd autoradio gestolen. Uit de auto in de parkeergarage onder meer een laptop.

In de nacht van maandag op dinsdag 8 juni werd er aan de Glazeniershorst een ruit van een auto geforceerd waarna een navigatiesysteem is gestolen. In dezelfde nacht is uit een auto aan de Roggestraat een koffer weggenomen nadat men een ruit heeft geforceerd.

Op dinsdagmiddag 8 juni is aan de Jachtlaan tussen 15:15 uur en 16:15 uur een navigatiesysteem gestolen uit een camper. Hoe men binnen is gekomen is nog onbekend.

De politie doet onderzoek naar de inbraken en vraagt mensen die iets gezien hebben dat in verband kan worden gebracht met de inbraken contact op te nemen met de politie via 0900 8844. Ook adviseert zij om geen spullen van waarde in auto’s achter te laten.