Ambulance botst in Dieren - GelreNieuws        

Ambulance botst in Dieren

Geplaatst op 3 augustus 2010, om 19:59 uur

DIEREN – Een ambulance van de regio Zutphen is vanmiddag, dinsdag 3 augustus, betrokken geweest bij een botsing met een auto op de Burgemeester de Bruinstraat ter hoogte van het station.

Hierbij raakte de 21-jarige Dierense bestuurder van de betrokken auto gewond. Het slachtoffer is met onbekend letsel meegenomen naar het ziekenhuis in Zutphen. De verkeersongevallenanalyse van de politie Gelderland-Midden onderzoekt de toedracht van het ongeval.

De ambulance was met een spoedtransport, even voor half een, met een patiënt onderweg naar Arnhem en reed over de Burgemeester de Bruinstraat. De ambulance reed dan ook met zwaailicht en sirene. Bij het station aangekomen zou een automobilist vanaf de parkeerplaats naast het station de kruising op zijn gereden. Er ontstond een botsing waarbij de automobilist bekneld kwam te zitten in de auto. Het slachtoffer kon kort daarop door de brandweer worden bevrijd. De patiënt die in de ambulance lag ten tijde van het ongeval werd direct na de botsing door een andere ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Arnhem. De patiënt raakte tot dusver bekend niet gewond door het ongeval. Op dit moment is de personalia van alle betrokken partijen nog niet bekend.