Man overleden na aanrijding - GelreNieuws        

Man overleden na aanrijding

Geplaatst op 5 augustus 2010, om 20:34 uur


LOCHEM –
De 75-jarige automobilist uit het Gelderse Laren die donderdag 5 augustus zwaar gewond raakte bij een aanrijding met een vrachtwagen op de Rengersweg (N 332) in Laren (gemeente Lochem), is aan zijn verwondingen overleden.

De aanrijding op de doorgaande weg vond donderdag 5 augustus omstreeks 10.20 uur plaats. Een 45-jarige vrachtwagenchauffeur uit Dodewaard reed vanuit Lochem over de provinciale weg richting de A1. Ter hoogte van de Beuzelshoek reed de 75-jarige automobilist de voorrangsweg op. Mogelijk heeft hij de vrachtwagen te laat opgemerkt. De inwoner uit Laren raakte bekneld in zijn auto en is door ambulance- en brandweerpersoneel uit de auto bevrijd. Hierbij was ook behulpzaam het personeel van de gealarmeerde traumahelikopter. De man werd overgebracht naar het ziekenhuis in Enschede. Hier is de man donderdag aan het einde van de middag aan zijn verwondingen overleden.

De Verkeersongevallendienst van de politie heeft een onderzoek ingesteld naar de aanrijding. Voor diverse betrokkenen, inclusief de chauffeur van de vrachtwagen, is Slachtofferhulp geregeld.