Motorrijders zonder rijbewijs - GelreNieuws.nl

Motorrijders zonder rijbewijs

Geplaatst op 19 augustus 2010, om 17:51 uur

PUTTEN/ERMELO – De politie heeft woensdag 18 augustus een 45-jarige motorrijder uit Putten aangehouden nadat zij hem voor de zoveelste keer hadden betrapt op het rijden zonder geldig rijbewijs. Zijn motor is in beslag genomen. Ook een 39-jarige vrouw uit Putten kreeg proces-verbaal aangezegd voor het rijden zonder rijbewijs op een motor.

De politie zag de man omstreeks 19:00 uur rijden op de Korte Kerkstraat in Putten. Het was de agenten bekend dat deze bestuurder geen geldig rijbewijs had en ook al de nodige snelheidsovertredingen op zijn naam had staan. Zij hebben de man aangehouden op de Van Geenstraat en overgebracht naar het politiebureau. Deze keer werd ook zijn motor in beslag genomen. De politie maakt proces-verbaal op.

In Ermelo werd op de Rietlaan omstreeks 18:00 uur een 39-jarige motorrijdster uit Putten staande gehouden voor een controle. Ook zij bleek geen geldig rijbewijs te bezitten. Daarnaast kon zij ook geen geldige verzekeringsbewijzen van de motor overhandigen. De politie maakt ook tegen deze vrouw proces-verbaal op.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com