Remake ‘Bun zo bli-j dat Brummen besteet’

Geplaatst op 16 augustus 2010, om 14:16 uur

BRUMMEN – Brummense DJ Mark Perloyheeft de afgelopen waken hard gewerkt aan een remake van het bekende traditielied ‘Bun zo bli-j dat Brummen besteet’. Het nummer, dat vooral tijdens de Brummense Kermis veel wordt gedraaid, is gebaseerd op het origineel ‘Over and Out’.

Komende woensdag komt het nummer officieel uit, enkele dagen voor het begin van de kermis.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Om met de tijd mee te gaan vond Mark het belangrijk dat er een remake van het nummer gemaakt zou worden. Op zijn zolder-studio zat Mark wekenlang te werken aan een dance-versie van het populaire lied. “Mark zat meer boven op zolder dan gezellig in de woonkamer”, zegt zijn vriendin. In een echte opnamestudio van Waxflowers in Zutphen werd het nummer door zangers en zangeressen ingezongen.

Nu het lied is opgenomen, ligt het klaar om uitgebracht te worden. Mark  hoopt dat zijn remake een groot succes wordt op de kermis die van 21 t/m 23 augustus in Brummen plaats vindt. Vooral op de laatste dag, wanneer de koning van het vogelschieten bekend is, is het ‘Bun zo bli-j dat Brummen besteet’ populair. Het klinkt dan uit duizenden kelen van de enthousiaste feestvierders.

Om te zorgen dat de kermisbezoekers het nummer alvast uit hun hoofd kunnen leren,  is het vanaf woensdag GRATIS beschikbaar op de website van Mark: www.markperloy.com.