Bejaarde rijdt winkel Brummen binnen

Geplaatst op 17 september 2010, om 14:44 uur


BRUMMEN – Een 86-jarige inwoner uit Brummen is vrijdagmiddag 17 september met zijn auto een plaatselijke verfwinkel aan de Zutphensestraat binnengereden, nadat hij eerst een geparkeerd staande auto had aangereden. De ravage was enorm en de politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

De politie kreeg omstreeks 14.15 uur de melding dat er bij een verfwinkel een auto naar binnen was gereden. Bij de komst van politie- en ambulancepersoneel bleek dat de bestuurder, een 86-jarige Brummenaar niet gewond was. Over de toedracht van het ongeval kon hij echter onvoldoende duidelijkheid geven.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De auto bleek op de Zutphensestraat een stilstaande auto te hebben aangereden. Vervolgens was de bestuurder via het winkelraam naar binnen gereden en stond gedeeltelijk in de verfwinkel. Hierdoor was er in de winkel en behoorlijke ravage ontstaan. Op het moment van de aanrijding was er geen publiek in de winkel aanwezig. Het winkelpersoneel bleek op een veilige plek te hebben gestaan en raakte dan ook niet gewond.

De verkeersongevallendienst stelt en verder onderzoek in. Het rijbewijs van de Brummenaar is ingenomen en er zal een onderzoek naar zijn rijvaardigheid worden gedaan.