Verdachte steekincident aangehouden

Geplaatst op 17 september 2010, om 18:02 uur

ZUTPHEN – De politie heeft op vrijdag 10 september een 22-jarige man uit de gemeente Zutphen aangehouden die ervan verdacht wordt eerder deze maand een 22-jarige Zutphenaar in de binnenstad met een mes te hebben gestoken. De verdachte is voorgeleid aan de Rechter-commissaris en blijft in voorlopige hechtenis.

De politie heeft na het incident, dat zich in de nacht van zaterdag op zondag 5 september voordeed tijdens een ruzie op het kruispunt Beukerstraat / Turfstraat in Zutphen, een uitgebreid onderzoek ingesteld.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Het slachtoffer kon in het ziekenhuis worden verhoord en ook andere getuigen legden een verklaring af. Al vrij snel kreeg de politie zicht op een mogelijke verdachte. Deze man kon op vrijdag 10 september worden aangehouden. De politie kan geen mededelingen doen over de inhoud van zijn verklaringen.

Wel is de politie nog steeds bezig met het onderzoek en vraagt getuigen die zich nog niet hebben gemeld, contact op te nemen via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.