In de rij voor “topmomentje” met Jan Smit

Geplaatst op 25 september 2010, om 14:43 uur


ZUTPHEN
– Hooguit een paar minuutjes in het bijzijn van hun idool, Jan Smit. De vele fans moesten minstens een uur in de rij staan om een handtekening te bemachtigen of om even met Jan op de foto te kunnen.  

De Volendamse zanger was zaterdag naar de cd-speciaalzaak Music All In aan de Beukerstraat in Zutphen gereisd om zijn nieuwe single ‘Zie wel hoe ik thuiskom’ en nieuwe album ‘Leef’ te promoten. Honderden fans hadden zich rond half tien al verzameld voor de cd-winkel. Hun geduld werd echter op de proef gesteld want Jan Smit stond in de file en was daardoor een half uurtje later dan gepland in Zutphen.

Rond half twaalf arriveerde Jan Smit bij de platenzaak. Inmiddels stonden fans tot bijna aan de Sprongstraat in de rij. Om ongeregeldheden te voorkomen lieten beveiligers telkens een handje vol fans naar binnen. Het lange wachten werd vervolgens dik beloond. Jan Smit deelde handtekeningen uit en ging met zijn fans op de foto.

Voldaan en met een glimlach van oor tot oor kwamen de fans weer naar buiten. ,,Het was het wachten zeker waard. Het was echt een topmomentje met Jan Smit”, reageert een euforische fan na afloop.