Gewapende overval in Harderwijk

Geplaatst op 12 oktober 2010, om 22:51 uur

HARDERWIJK – Op dinsdagavond 12 oktober heeft er een gewapende overval plaatsgevonden op een amusementshal aan de Bruggestraat in Harderwijk. Met een onbekend geldbedrag zijn de overvallers vervolgens gevlucht. Niemand raakte gewond.

De overval werd rond 20:00 uur bij de politie gemeld. Twee mannen kwamen de amusementshal aan de Bruggestraat binnen en bedreigden een medewerker met een op een vuurwapen lijkend voorwerp. Met een onbekend geldbedrag gingen zij er vervolgens vandoor. Tijdens het voorval waren er twee medewerkers aan het werk. Er waren geen klanten. De overvallers droegen donkere kleding en hadden een getinte huidskleur.

Korte tijd na het incident reed er een grijze volkswagen golf met hoge snelheid weg vanuit de omgeving van de amusementshal. De politie onderzoekt of dit voorval in verband gebracht kan worden en de overval. In verband met het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen die voor, tijdens of na de overval iets gezien hebben dat in verband gebracht kan worden met het incident. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.