Man door bijrijder scooter mishandeld

Geplaatst op 30 oktober 2010, om 16:44 uur

APELDOORN – Een 62-jarige man uit Apeldoorn is vrijdag 29 oktober mishandeld in de Hoofdstraat in Apeldoorn. De man raakte lichtgewond. De politie onderzoekt de zaak.

De man liep omstreeks 15.00 uur op de Hoofdstraat in Apeldoorn toen er twee jongens op een scooter langsreden. Zij wilden pinnen maar aangezien de pinautomaat buiten werking was, keerden zij om en reden met hoge snelheid terug. Hierbij raakten zij de 62-jarige man licht. De man liep hierop een winkel aan de Hoofdstraat in. De scooter bestuurder keerde om en de passagier rende de winkel in en werkte de man tegen de grond. Twee toegesnelde getuigen brachten het slachtoffer in veiligheid. De jongens gingen er vervolgens op de scooter vandoor. De man raakte lichtgewond.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Het incident was bij de politie gemeld als een zijnde een overval. Hierop werd met groot materieel werd uitgerukt. De daders werden niet meer aangetroffen in de omgeving Apeldoorn. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Signalement:
•    Dader 1 (bestuurder) klein persoon, kort zwart haar. Droeg een petje.
•    Dader 2 (passagier) iets groter persoon, zwart haar aan de zijkant opgeschoren, verder stekeltjes, droeg helm, zwarte jas en was ongeveer 17/18 jaar oud.

Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken, kunnen zich melden op telefoonnummer 0900 8844.