Brute overval op bejaarde man in Apeldoorn - GelreNieuws        

Brute overval op bejaarde man in Apeldoorn

Geplaatst op 29 oktober 2010, om 20:16 uur

APELDOORN – Vrijdagavond 29 oktober hebben nog onbekende daders een overval gepleegd op een 82-jarige man uit Apeldoorn. De man werd in zijn woning aan de Oranjelaan in Apeldoorn overvallen. Tijdens de overval werd hij mishandeld.

Het slachtoffer heeft bij de overval verwondingen opgelopen en is in het ziekenhuis opgenomen. De daders gingen er met een ondermeer een pinpas vandoor.

Omstreeks 18.30 uur werd er bij de man aangebeld. Toen de man opendeed werd hij door een man en een vrouw zijn woning in geduwd. Toen om ongeveer 19.00 uur een familielid bij de woning aan kwam, gingen de overvallers er vandoor. Dit familielid trof het mishandelde slachtoffer aan waarop de politie werd gealarmeerd.

De politie ging direct ter plaatse en liet ook meerdere eenheden in de omgeving van Apeldoorn uitkijken naar de mogelijke daders. Verder stelde de politie een sporenonderzoek in.

De overvallers worden omschreven als een lange getinte man met een pet en een blanke vrouw.

Mensen die iets bijzonders hebben gezien of tips hebben voor de politie kunnen bellen met de politie op 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 7000.