Inbrekers aangehouden na achtervolging - GelreNieuws.nl

Inbrekers aangehouden na achtervolging

Geplaatst op 10 november 2010, om 17:59 uur

ZUTPPHEN/WARNSVELD – Na een achtervolging met meerdere politieauto’s, konden in de nacht van dinsdag op woensdag 10 november, twee inzittenden van een personenauto op de Bieshorstlaan in Warnsveld worden aangehouden. In de auto trof de politie gestolen goederen die kort daarvoor bij een bedrijf in Zutphen waren ontvreemd.

De politie werd rond middernacht gealarmeerd vanwege een verdachte situatie bij een bedrijf aan de Oostzeestraat in Zutphen. De personenauto die daarbij was gesignaleerd, zag de politie even later rijden op de Voorsterallee.

Na een achtervolging, via de stad Zutphen richting Warnsveld, reed de vluchtauto zich klem bij de bussluis op de Bieshorstlaan. De twee inzittenden probeerden nog te voet te vluchten, maar werden door politiemensen in de kraag gegrepen en naar het bureau overgebracht. In de auto trof de politie goederen, roestvrij stalen voorwerpen, die afkomstig bleken van diefstal bij een bedrijf aan de Oostzeestraat.

Het tweetal,  een 22 jarige man uit Zutphen en 19 jarige Apeldoorner, werden voor nader onderzoek ingesloten. De gestolen goederen gaan terug naar de eigenaar. Tegen het duo volgt een proces-verbaal.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com