Overval op slijterij in Doetinchem mislukt - GelreNieuws.nl

Overval op slijterij in Doetinchem mislukt

Geplaatst op 12 november 2010, om 19:02 uur

DOETINCHEM – Rond 18:10 uur op vrijdag 12 november heeft een nog onbekende, gewapende man geprobeerd een slijterij te overvallen aan de Dokter Bardetplaats in Doetinchem. De man is zonder buit gevlucht. Niemand raakte gewond.

De man kwam even na zes uur de zaak binnen en bedreigde de twee aanwezige medewerkers met een vuurwapen of iets wat er sterk op leek. Toen de medewerkers niet direct ingingen op zijn eisen is de overvaller zonder buit lopend gevlucht, in de richting van de Rozengaardseweg.

De politie werd gealarmeerd en kwam direct ter plaatse. Er is meteen gezocht naar de man, maar de overvaller is nog niet gevonden. De politie heeft via sms-alert en twitter het signalement van de man verspreid met het verzoek aan eventuele getuigen om tips door te bellen aan de politie via 0900-8844. Daarbij benadrukt de politie om zelf geen actie te ondernemen, de man kan immers gewapend zijn.

Het gaat om een man met een getinte huidskleur van ongeveer 20 – 25 jaar oud en ongeveer 1.75 m lang. De man sprak met een accent en had een ongeschoren gezicht. Hij droeg een grijze trui, had een capuchon op en had een donkere A4-model tas bij zich.

De politie heeft ter plekke een technisch onderzoek ingesteld en uitgebreide verklaringen opgenomen van de medewerkers van de slijterij. Beiden zullen ook in contact worden gebracht met Slachtofferhulp.