Politie zoekt getuigen van mishandeling

Geplaatst op 3 november 2010, om 15:49 uur

SILVOLDE – De politie is opzoek naar getuigen van de mishandeling van een 64-jarige man uit Silvolde. Hij werd op woensdag 13 oktober rond 01.30 uur op de Ulftseweg in zijn woonplaats door een onbekende man aangevallen. Het buurt- en passantenonderzoek hebben nog geen duidelijkheid gegeven. Tips zijn welkom op 0900 – 8844.

De Silvoldenaar kwam omstreeks 01.15 vanaf een cafetaria aan de Ulftseweg en liep richting huis. Na een paar honderd meter de Ulftseweg te hebben gevolgd, werd hij ter hoogte van een daar gelegen boerderij plotseling neergeslagen door een manspersoon. Het slachtoffer kwam te vallen en werd ook nog enkele malen geschopt. Hij liep diverse kneuzingen op.

Het slachtoffer heeft zich verweerd en heeft een donkere vermomming van het hoofd van zijn aanvaller gerukt.

Eenmaal thuis heeft het slachtoffer de politie gebeld, die een onderzoek in de omgeving instelde. Er werd niemand aangetroffen. Er is een aangifte van het slachtoffer opgenomen en naast een buurtonderzoek is er ook in de nacht van dinsdag op woensdag 3 november een passantenonderzoek gehouden. De politie heeft daarbij enkele passanten gesproken. Het slachtoffer heeft verklaard, dat hij na het gebeurde ook nog door een fietser is aangesproken De politie heeft deze man tot op heden nog niet gesproken.

Naast deze opsporingsverrichtingen vraagt de politie contact met de onbekende fietser en tips over het incident. Deze zijn welkom op 0900 – 8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800 – 7000.