Man aangehouden na diefstal auto - GelreNieuws.nl

Man aangehouden na diefstal auto

Geplaatst op 15 december 2010, om 16:41 uur

EPE – De politie heeft dinsdag 14 december rond 08.30 uur op de Heerderweg in Epe een 27-jarige man uit ’t Loo aangehouden op verdenking van diefstal van een personenauto. De personenauto was eerder die ochtend gestolen vanaf de Korte Wijden in Elburg.

Rond 07.30 uur ontving de politie de melding van de diefstal. Hierop heeft men uitgekeken naar het voertuig. Een uur later zag een agent in Epe de auto rijden op de Heerderweg., waarop de bestuurder werd staande gehouden.  De 27-jarige bestuurder uit ’t Loo werd hierbij aangehouden op verdenking van de autodiefstal. Hij is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau waar hij de diefstal van de personenauto bekende. De man is in verzekering gesteld en tegen hem is een proces-verbaal opgemaakt.

In de personenauto werden bij controle nog een aantal goederen aangetroffen die vermoedelijk zijn ontvreemd. De politie onderzoekt de herkomst van deze goederen en onderzoekt de eventuele betrokkenheid van de 27-jarige man bij eerdere autoinbraken.