Poging tot beroving automobilist langs A1

Geplaatst op 30 december 2010, om 15:49 uur

APELDOORN – Woensdag op donderdagnacht 30 december heeft er rond 00:15 uur een poging tot beroving plaatsgevonden op een parkeerplaats aan de A1 ter hoogte van Apeldoorn. Twee nog onbekende mannen probeerden onder bedreiging van een mes geld afhandig te maken van een automobilist.

De automobilist stond op de parkeerplaats geparkeerd toen een onbekende man onder bedreiging van een mes geld eiste. De bestuurder is hierop weggereden waarbij zijn autoruit door een tweede onbekende man werd ingeslagen.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De mannen hebben vermoedelijk meerdere automobilisten geprobeerd te beroven. De politie ontving later nog één melding van een automobilist waarbij men (tevergeefs) had geprobeerd de ruiten in te slaan. De man is hierop weggereden.

Één van de twee mannen was een blanke man van rond de 40 jaar en 1,75 meter lang. Hij heeft een breed postuur en droeg een grijze joggingbroek. Van de tweede man is het signalement nog onbekend. De politie is opzoek naar tips en getuigen. Getuigen kunnen de politie bellen op 0900-8844.