Rijden onder invloed

Geplaatst op 12 december 2010, om 13:20 uur

ACHTERHOEK – De politie heeft op zaterdagavond en in de nacht van zaterdag op zondag 12 december drie bestuurders aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.

Surveillerende agenten hielden rond 22.20 uur een 75-jarige automobilist uit Winterswijk staande aan de Misterstraat in zijn woonplaats voor een routinecontrole. Uit een blaastest bleek dat hij onder invloed was. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij een promillage blies van 0.7.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Een 56-jarige automobilist uit Utrecht viel rond 22:25 uur op doordat hij met zijn auto aan de Tatelaarweg in Didam door de berm en over het trottoir reed. Uit een blaastest bleek dat hij gedronken had. De man is aangehouden en op het politiebureau blies hij ruim 0.7.

Een 17-jarige scooterrijder uit de gemeente Berkelland is rond 03.40 uur voor een routinecontrole staande gehouden aan de Zuid Rekkenseweg in Rekken. Hij bleek te veel gedronken te hebben en is aangehouden. Op het politiebureau blies de beginnend bestuurder ruim 0.4.

De bestuurders kregen een bekeuring en een rijverbod.