Jaarwisseling regio IJsselstreek:

Geplaatst op 1 januari 2011, om 16:28 uur

Man schiet bij buurman door de deur

LOCHEM – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 1 januari een 38-jarige man uit Lochem aangehouden nadat hij even daarvoor bij zijn buurman met een vuurwapen door de ruit van de achterdeur had geschoten. De buurman bleef ongedeerd.

Het incident vond kort voor 01.00 uur plaats bij een woning aan de Charlotte de Bourbonlaan. De politie heeft de man aangehouden en voor onderzoek ingesloten. De politie trof een gaspistool en een vuurwapen aan. Beiden wapens werden in beslag genomen. De aard van het conflict is nog niet duidelijk.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Politie onderzoekt val in horecazaak

ZUTPHEN – De politie onderzoekt de toedracht naar een incident in een horecazaak in Zutphen, waarbij een 20-jarige jarige jongeman gewond raakte toen hij van de trap viel. Het slachtoffer werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Een 23-jarige man uit Zutphen werd als verdachte wegens mogelijke betrokkenheid bij de val
aangehouden. Hij werd voor ander onderzoek ingesloten.

Man opgepakt na mishandeling in Eerbeek

EERBEK – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 1 januari een 21 jarige inwoner uit Eerbeek aangehouden nadat hij op de Loenenseweg in Eerbeek een 22-jarige plaatsgenoot had geslagen.

Samen hadden zij een feest in Eerbeek bezocht. Het incident werd rond 5.40 uur bij de politie gemeld. De politie maakt een proces-verbaal op.