Passantenonderzoek na overval supermarkt

Geplaatst op 28 januari 2011, om 15:49 uur

DOETINCHEM – Donderdagavond 27 januari heeft de politie een passantenonderzoek gehouden in de omgeving van de Houtsmastraat in Doetinchem, naar aanleiding van een overval op een supermarkt een week eerder. De politie sprak met ongeveer 60 passanten, hun reacties zullen nader worden onderzocht.

Donderdagavond 20 januari werd de supermarkt aan de Houtsmastraat even voor 21:00 uur overvallen door twee nog onbekende mannen. De mannen zijn er met een geldbedrag vandoor gegaan. Niemand raakte gewond.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De politie heeft direct na de overval nog gezocht naar de overvallers, maar hen niet meer aangetroffen. Getuigen werden via SMS-Alert en twitter opgeroepen om tips door te bellen aan de politie via 0900-8844, of anoniem via 0800-7000.

Van de overvallers is bekend dat de mannen ongeveer 1.80/1.85 m. lang zijn. Een van hen droeg tijdens de overval donkere kleding en een zwarte trui met capuchon, met dunne witte lijnen aan de onderzijde en om de bovenarmen. De andere man droeg een spijkerbroek en een zwart/grijze trui met capuchon, met horizontale brede strepen. Ook droeg hij een petje onder zijn capuchon.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de overval, waaronder nu ook dit passantenonderzoek.