Politie zoekt getuigen inbraak woning Apeldoorn - GelreNieuws.nl

Politie zoekt getuigen inbraak woning Apeldoorn

Geplaatst op 23 januari 2011, om 13:00 uur

APELDOORN – De politie onderzoekt een woninginbraak aan de Generaal van Heutszlaan in Apeldoorn. Een getuige aan de Van Aelstlaan in Apeldoorn hoorde rond 15.40 uur lawaai buiten. Via een opening in zijn achtertuinschutting zag hij een onbekende man staan in de tuin van de achterburen aan de Generaal van Heutszlaan.

De getuige ziet dat de onbekende man een ruit van een deur van de woning ingooit en even in de woning is. De man verlaat vervolgens de woning via de tuin naar de Generaal van Heutszlaan en gaat verder richting de Deventerstraat.

De politie heeft de woninginbraak in onderzoek en heeft een buurtonderzoek ingesteld. Het is nog onbekend of er bij de inbraak iets is weggenomen. Het signalement van de man luidt:

Man, ongeveer 1.80 meter, 30 á 35 jaar, slank postuur, nette verschijning, getinte huidskleur, achterovergekamd golvend kort donker haar, lichtblauwe 3/4 jas en een blauwe plastic Gammatas.

De politie is op zoek naar getuigen of tips. Men kan hiervoor bellen met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).