Diefstal portemonnee uit tas in Varsseveld - GelreNieuws.nl

Diefstal portemonnee uit tas in Varsseveld

Geplaatst op 24 februari 2011, om 14:39 uur

VARSSEVELD – Een 60-jarige vrouw uit Sinderen is woensdagochtend 23 februari in een supermarkt aan de Doetinchemseweg in Varsseveld van haar portemonnee bestolen. De politie vraagt mensen alert te zijn.

De vrouw deed halverwege de ochtend haar boodschappen in de supermarkt. Toen zij bij de kassa kwam om te betalen, merkte zij dat haar portemonnee uit haar tas was weggenomen. De vrouw heeft direct haar bankpassen laten blokkeren. Uit een eerste onderzoek is gebleken dat haar portemonnee uit de open tas, die in de boodschappenkar stond, is weggenomen. Twee vrouwen met lang zwart haar zijn mogelijk verantwoordelijk voor de diefstal. Later op de dag is de portemonnee zonder geldinhoud in de buurt van Lintelo teruggevonden. Tips over beide vrouwen zijn welkom bij de politie.

De politie waarschuwt voor dergelijke zakken- en tassenrollerij. Zij adviseert het winkelend publiek om alert te zijn, tassen gesloten te houden en de eigendommen goed in het oog te houden. Laat nooit je winkelwagentje met tas staan om in een ander gangpad een vergeten artikel op te halen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com