Man overvalt cafetaria in Apeldoorn

Geplaatst op 4 februari 2011, om 07:39 uur

APELDOORN – Donderdagavond 3 februari heeft een nog onbekende man een gewapende overval gepleegd op een cafetaria aan de Snijdersplaats in Apeldoorn. Hij is er met een geldbedrag vandoor gegaan. Niemand raakte gewond.

De overval werd even na 22:15 uur gepleegd. Twee medewerkers van de cafetaria werden bedreigd met een vuurwapen, of iets wat er sterk op leek. Op dat moment waren er drie klanten in de zaak. De man is met een geldbedrag lopend gevlucht. De politie kwam direct ter plaatse en heeft nog gezocht naar de man, maar hem helaas niet meer aangetroffen.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De politie heeft getuigen via SMS-Alert en twitter opgeroepen om tips door te bellen aan de politie via 0900-8844.

De overvaller is donker getint en droeg een donkere jas met donkere muts en sjaal. Zijn leeftijd wordt ingeschat op ongeveer 20 jaar.

De politie heeft de medewerkers van de cafetaria, en de klanten die er getuige van waren, opgevangen en hun verklaringen opgenomen. Zij zullen in contact worden gebracht met Slachtofferhulp. De politie stelt een onderzoek in. Getuigen of anderen die meer weten over deze overval kunnen de politie bellen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.