Overval op winkel in Putten

Geplaatst op 4 februari 2011, om 19:56 uur

PUTTEN – Vrijdagavond 4 februari heeft er rond 18.10 uur een overval plaatsgevonden op een bakkerij aan de Garderenseweg in Putten. De dader is te voet gevlucht, met een onbekend geldbedrag. Niemand raakte gewond.

Een man kwam rond 18.10 uur de bakkerij binnen. Er was op dat moment één winkelmedewerkster in de bakkerij aanwezig. Er waren geen klanten. De man uitte bedreigingen naar de medewerkster die hierop een geldbedrag afstond. De dader is lopend gevlucht in de richting Garderen. Daarna is hij mogelijk op de Garderenseweg in een donkerkleurige BMW gestapt en in de richting van de Voorthuizerweg vertrokken. De politie kwam direct ter plaatse en heeft nog gezocht naar de man, maar hem helaas niet meer aangetroffen.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Door de politie is direct een sms-alert verspreid. Ook is een oproep via Twitter verstuurd. Verder heeft een helikopter in de omgeving Putten naar de verdachte uitgekeken. Er is sporenonderzoek en een buurtonderzoek gedaan.

De overvaller was vermoedelijk ouder dan 30 jaar. Hij droeg een donkere jas, een donkere muts en had een klein baardje.

De politie is op zoek naar getuigen of tips. Men kan hiervoor bellen met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

De politie heeft de winkelmedewerkster in de bakkerij opgevangen. Van haar is een verklaring opgenomen.