Scooterbestuurder gewond bij aanrijding - GelreNieuws        

Scooterbestuurder gewond bij aanrijding

Geplaatst op 8 februari 2011, om 15:46 uur

HULSHORST – Een 17-jarige scooterbestuurder uit Nunspeet raakte maandag 7 februari gewond toen hij op de Harderwijkerweg in Huilshorst ter hoogte van de kruising met de Oudeweg in aanrijding kwam met een personenauto. De jongen is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.  

De hulpdiensten kregen om 17:00 uur de melding van het ongeval. Een 66-jarige vrouw uit Hierde reed over de Harderwijkerweg in de richting van Harderwijk en wilde linksaf de Oudeweg inrijden. Hierbij zag zij vermoedelijk de scooterbestuurder die uit tegengestelde richting kwam over het hoofd met een aanrijding tot gevolg. Beide voertuigen moesten wegens de opgelopen schade worden weggesleept. De verkeersongevallendienst van de politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

Een 63-jarige automobilist uit Nunspeet werd na de aanrijding aangehouden. Hij had een pion van de wegafzetting omver gereden en weigerde aan agenten zijn rijbewijs te tonen. De man is later met een boete weer heengezonden.