Woninginbraken in Epe en Oene

Geplaatst op 6 februari 2011, om 17:51 uur

OENE/EPE – Tussen zaterdag 5 en zondag 6 februari is er in meerdere woningen in Epe en in een woning in Oene ingebroken. Woningen aan de Dennenlaan, Burgemeester van Walsemlaan, Dellenweg en de Bosweg in Epe en een woning aan de Boshoekerweg in Oene waren het doelwit. De politie is een onderzoek gestart.

Bij een woning aan de Dennenlaan in Epe kwam men binnen door een raam te forceren. Er is onder meer een laptop buit gemaakt. Uit een woning aan de Burgemeester van Walsemlaan in Epe is onder meer een telefoon weggenomen. Ook hier kwam men binnen door een raam te forceren. Bij een woning aan de Dellenweg werd geld buit gemaakt. Ook hier kwam men binnen door een raam te forceren. Er werden diverse goederen weggenomen uit een woning aan de Bosweg. Onder meer een iPad werd buit gemaakt.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Bij een woning aan de Boshoekerweg in Oene werden de inbrekers zaterdagavond overlopen. Zij gingen er in een zwarte Volkswagen Golf vandoor. Een helikopter van het KLPD heeft nog naar de auto uitgekeken. Helaas zonder resultaat. Men ging er met geld vandoor.