Vrouw geslagen en betast door man - GelreNieuws.nl

Vrouw geslagen en betast door man

Geplaatst op 14 februari 2011, om 13:09 uur

DOETINCHEM – De politie is bezig met een onderzoek naar aanleiding van de aangifte van een 38-jarige vrouw uit Doetinchem. Zij heeft afgelopen week aangifte gedaan van het feit dat zij twee weken geleden, in de nacht van zaterdag op zondag 30 januari, op de Burg. de Bruijnstraat in Doetinchem is belaagd door een nog onbekende jongeman.

De politie is op zoek naar getuigen.

De vrouw was laat in de nacht vanuit het centrum van Doetinchem op weg naar huis toen zij op de Dichterseweg werd aangesproken door de man, die zich in eerste instantie alleen wat opdringerig gedroeg. Op de Burg. de Bruijnstraat sloeg de man rond 04:30 uur toe en heeft hij de vrouw geslagen, mishandeld en onzedelijk betast. Op enig moment wist de vrouw de man van zich af te duwen en is hij er vandoor gegaan. De vrouw liep diverse blauwe en pijnlijke plekken op door de mishandeling. Wel heeft de vrouw zich dusdanig verweerd dat de dader vermoedelijk ook letsel heeft opgelopen aan een hand en in zijn gezicht.

De politie is bezig met een onderzoek en is op zoek naar getuigen die misschien iets hebben gezien van de mishandeling, of de man wellicht daarvoor met de vrouw hebben zien meelopen. De dader is een blanke man van ongeveer 25 jaar en ongeveer 1,85 m. lang. Hij heeft een slank postuur en een bleek, smal gezicht. De man sprak accentloos Nederlands. Hij droeg in de desbetreffende nacht een donkere jas en broek en een witte blouse. Hij had kortgeknipt, netjes gekamd lichtbruin haar.

Getuigen of tipgevers kunnen de politie bellen via 0900-8844, of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com