Drie drankrijders betrapt in Apeldoorn - GelreNieuws        

Drie drankrijders betrapt in Apeldoorn

Geplaatst op 12 maart 2011, om 16:54 uur

APELDOORN – Tussen vrijdag 11 maart en zaterdag 12 maart zijn er drie bestuurders aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.

Surveillerende agenten zagen omstreeks 00:35 uur een 29-jarige snorfietser uit Apeldoorn over de Bierbrouwershorst rijden. Hij slingerende over het fietspad. De snorfietser werd hierop aangesproken en bleek onder invloed van alcohol. De man is meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse en blies een promillage van 0,7. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Omstreeks 01:10 uur zagen surveillerende agenten een 37-jarige automobilist rijden over de Koninginnelaan. Hij viel op door zijn hoge snelheid. De man reed 80 km/h waar 50 km/h is toegestaan. De man werd hierop aangesproken en bleek onder invloed van alcohol. Hij is meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse. De man blies een promillage van 1,1. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. Ook kreeg hij een boete van € 162 voor zijn snelheid.

Rond 04:15 uur werd een 22-jarige bromfietser uit Apeldoorn op de Stationsstraat gecontroleerd. De man bleek onder invloed van alcohol en blies op het politiebureau een promillage van 0,9. Het rijbewijs van de beginnend bestuurder is ingevorderd. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.