Fietser ongeval ’t Harde overleden - GelreNieuws.nl

Fietser ongeval ’t Harde overleden

Geplaatst op 3 maart 2011, om 09:51 uur

’t HARDE – Een 76-jarige man uit Oosterwolde (Gld) die op woensdagmiddag 2 maart als fietser bij een ernstig ongeval op de Eperweg in ’t Harde betrokken raakte, is later op de dag aan zijn verwondingen overleden. De politie is nog steeds op zoek naar getuigen en een vrachtwagenbestuurder die vermoedelijk bij het ongeval betrokken is geweest.

Het ongeval heeft rond 14.00 uur op de Eperweg ter hoogte van de parkeerplaats met de mobiele snackwagen plaatsgevonden. De Eperweg is de doorgaande weg (N 309) tussen Elburg en ’t Harde.

Getuigen
Uit getuigenverklaringen bestaat het vermoeden dat een vrachtwagen bij het ongeval betrokken is geweest. Mogelijk heeft de chauffeur van de vrachtwagen de aanrijding niet gemerkt en is doorgereden.

Het slachtoffer is zwaar gewond per ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle overgebracht, waar hij later aan zijn verwondingen is overleden.

Oproep
De politie doet een dringende oproep aan chauffeurs van vrachtwagens, die rond 14.00 uur over de Eperweg hebben gereden om contact op te nemen via 0900 – 8844. Ook wordt een man gezocht, die als getuige een omschrijving van de vrachtwagen tegenover een omstander heeft gemeld.

Andere getuigen, die iets van het ongeval hebben gezien of daarover informatie hebben wordt gevraagd te bellen met de politie via 0900-8844.

Beelden: Omroepgelderland.nl

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com