Oudere vrouw slachtoffer babbeltruc - GelreNieuws.nl

Oudere vrouw slachtoffer babbeltruc

Geplaatst op 16 maart 2011, om 16:03 uur

APELDOORN – Een 71-jarige vrouw uit Apeldoorn is dinsdagmiddag 15 maart bestolen van haar geld nadat ze slachtoffer was van een babbeltruc.

De vrouw liet aan het begin van de middag twee mannen binnen in haar woning in de wijk Kerkschoten-West, die naar hun zeggen, een vermoedelijk gaslek kwamen controleren.

Nadat de mannen in de woning waren geweest en de vrouw waterkranen aan en uit liet  zetten, verlieten ze de woning. De vrouw kwam er daarna achter, dat er een geldbedrag was ontvreemd.

De mannen zijn vermoedelijk ook bij een 80-jarige buurvrouw binnen geweest. Hier kwamen zij het water controleren. Uit die woning is niets ontvreemd.

Het gaat om twee blanke mannen van ongeveer 40 jaar met donker haar. Ze hadden beide een donkere jas aan. De ene man heeft een normaal postuur en is rond de 1.80m lang. De ander is iets gezetter, rond de 1.75m lang en droeg een bril.

De politie is een onderzoek gestart en is opzoek naar tips en getuigen. Zij kunnen de politie bellen via 0900-8844 of 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com