Politie onderzoekt schietincident in Aalten

Geplaatst op 7 maart 2011, om 16:09 uur

AALTEN – De politie stelt een onderzoek in naar een schietincident, waarbij in de nacht van zondag op maandag 7 maart in de buurt een horecazaak in Aalten is geschoten. Het is nog niet duidelijk of er met een alarmpistool is geschoten of een echt wapen. De politie heeft in verband met het gebeurde twee mensen aangehouden.

De politie kreeg omstreeks 03.00 uur een melding dat er in de buurt van een horecazaak aan de Prinsenstraat in het centrum van Aalten zou zijn geschoten. Een en ander zou het gevolg zijn geweest van een conflict kort daarvoor in de zaak.

Agenten gingen naar de opgegeven locatie en troffen daar een vrouw aan die verklaarde te hebben geschoten. Er was niemand gewond en de vrouw, een 60-jarige Aaltense werd aangehouden. Het wapen werd veilig gesteld en voor onderzoek in beslag genomen.

In verband met het gebeurde werd ook een 39-jarige Aaltenaar aangehouden. De politie onderzoekt het gebeurde en vraagt getuigen contact op te nemen. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800 – 7000.