Agent is automobilist te slim af - GelreNieuws.nl

Agent is automobilist te slim af

Geplaatst op 16 april 2011, om 14:42 uur

ZUTPHEN – De politie heeft vrijdagmorgen 15 april de auto van een 21-jarige automobilist uit Zutphen in beslag genomen. De man had zich donderdagmorgen aan een politiecontrole onttrokken. Toen de agent hem vrijdagmorgen opwachtte bleek dat hij geen rijbewijs had.

Bij een politiecontrole op donderdagmorgen aan de Gerard Doustraat in Zutphen had een automobilist een stopteken genegeerd. De agenten konden het kenteken niet noteren maar hadden het merk, type en de kleur van de auto opgeschreven.

Toen zij op vrijdagmorgen rond dezelfde tijd op de Gerard Doustraat op de automobilist stonden te wachten kwam hij wederom langs. De agenten hielden hem staande en hierbij bleek waarom de Zutphenaar was doorgereden. Hij reed zonder rijbewijs. Toen de agenten de man uitlegden dat zijn auto in beslag genomen werd, beledigde hij hen meerdere malen. Nadat de agenten de Zutphenaar meerdere malen zeiden daarvan niet gediend te zijn, bleef hij beledigen. De Zutphenaar is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor kon hij zonder auto weer naar huis. Ook kreeg de man een bekeuring van 430 euro voor het beledigen van de agenten.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com